Showbiz

#sex #nud #sandra bullock #the proposal #cinema #film

Sandra Bullock face glume despre sexualitate

Sandra Bullock a facut numeroase glume despre ultimul ei film, , care a ajunsĀ  in fruntea box office -ului nord-american, informeaza thesun.co.uk.

"Cu astfel de incasari, de acum inainte ma voi dezbraca in fiecare film!... Voi avea 70 de ani , pielea si totul va atarna pe mine, iar eu voi juca in niste filme alese la intamplare", a declarat vedeta pentru postul de televiziune GMTV.

"Haideti, puteti sa va imaginati ca am si ca voi aparea goala in filmul cuiva?"

" Zac Efron va face un film mare si voi aparea si eu pe acolo, alergand goala, in fundal. Voi alerga inainte si inapoi, pana cand ma va remarca cineva. Filmul va avea un succes imens de box office - cu totii vor dori ca eu sa apar in filmele lor", a continuat sa glumeasca Sandra Bullock.

De asemenea, renumita actrita este de parere ca secretul unui succes de box-office nu sta in scenele fierbinti de sex, ci in aparitiile goale si amuzante ale actorilor.

Filmul The Proposal, care a avut premiera mondiala la sfarsitul lunii trecute, a inregistrat deja incasari de aproximativ 135 de milioane de dolari.

Urmareste trailerul filmului The Proposal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea