Showbiz

#robert pattinson

Robert Pattinson a plecat in road trip prin State

Robert Pattinson si-a luat o scurta vacanta dupa ce pare sa fi incheiat filmarile la Water for Elephants . Actorul calatoreste prin SUA, iar tinta sa, spun unele surse, este New Orleans , unde Kristen Stewart lucreaza in aceasta perioada la un nou film.

Showbizspy sustine ca Pattinson a fost zarit sambata, 4 septembrie, undeva prin Arizona, iar apoi s-ar fi indreptat spre New Mexico , unde a fost surprins duminica seara luand cina in restaurantul Galisteo Bistro alaturi de cativa prieteni.

Imbracat casual in jeansi negri, tricou gri si un hanorac alb, actorul de 24 de ani a ajuns luni intr-un bar din Lubbock, Texas, alaturi de un grup de prieteni care il insotesc in calatorie. Pattinson s-ar indrepta, spun unele surse pentru E!News, spre New Orleans pentru a o vizita pe Stewart la filmarile pentru pelicula On the Road.

Kristen are un rol principal in ecranizarea romanului On the Road si nu pare sa aprecieze ca Pattinson o tot viziteaza la filmari. “Se comporta cu Rob ca si cum ar fi asistentul ei uneori, il trimite sa faca cumparaturi. Nu este prea fericita ca vine s-o vada la filmari. Dar, se pare ca lui Rob ii place tocmai acest aspect, faptul ca ea nu-l trateaza ca si cum ar fi special”, a spus o sursa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea