Showbiz

#lucy liu #cameron diaz #charlie's angels #drew barrymore #rihanna #penelope cruz #ingerii lui charlie

Rihanna se alatura Ingerilor lui Charlie

Dupa ce ieri va anuntam ca Ingerii lui Charlie se intorc pe marile ecrane, o alta stire publicata de FemaleFirst informeaza ca actrita Penelope Cruz si cantareata Rihanna vor face parte din distributia filmului.

Producatoarea Nancy Juvonen a declarat intr-un interviu pentru Sci Fi ca vrea sa mai adauge un inger in viitoarea productie.

"Am ramas fixata pe Rihanna si cred ca este mai bine ca in film sa fie patru ingeri", a declarat Juvonen.  

Rihanna va fi al patrulea inger si va face echipa cu Drew Barrymore, Lucy Liu si Cameron Diaz, iar Penelope Cruz va interpreta rolul negativ – cel putin asa sustine Juvonen.

Intrebarea care se afla acum pe buzele toturor este daca ne vom intalni in partea a treia cu actritele Lucy Liu si Cameron Diaz, acestea declarand in trecut ca nu sunt interesate sa joace intr-un al treilea film.

Drew Barrymore si-a exprimat recent dorinta de a interpreta inca o data rolul lui Dylan Sanders, in ciuda cirticilor proaste primite pentru Charlie's Angels: Full Throttle, din 2003.

Urmareste trailerul filmului Charlie's Angels

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea