Showbiz

#disturbia #single #sua #numarul 1 #rihanna #alte-genuri

Rihanna, din nou numarul 1 in SUA


Noul single Rihanna se afla pe prima pozitie in Statele Unite. “ Disturbia ” a urcat pana pe locul 1 in topul Billboard Hot 100.

Piesa este inclusa pe albumul “Good girl gone reloaded”, material care a fost deja lansat si in Romania pe data de 16 iunie. "Good girl gone bad reloaded” este o reeditare a albumului ““Good girl gone bad” ce contine 3 piese noi: “Disturbia”, “Take A Bow”, “If I Never See Your Face Again” (in colaborare cu Maroon 5).

Colaborari cu Ne-Yo si Maroon 5

“Take A Bow” a fost realizat in colaborare cu Stargate si Ne-Yo, acesta din urma fiind si cel care semneaza muzica si versurile piesei. Aceeasi echipa a lucrat cu artista si la hit-urile “ Unfaithful ” si “Hate That I Love You”.

“If I Never See Your Face Again” ii aduce pentru prima data pe cei de la Maroon 5 alaturi de Rihanna. Pentru aceasta piesa exista deja un videoclip ce ii are in prim plan pe Adam Levine si Rihanna.

Urmareste videoclipul piesei "Disturbia"


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea