Showbiz

#ridley scott #doua #prequel #alien

Ridley Scott: "Vor fi doua prequel-uri la Alien"

Regizorul britanic Ridley Scott a confirmat pentru Collider.com ca va realiza doua prequel -uri pentru seria Alien , inceputa in 1979.

Scott este, de asemenea, hotarat sa faca cele doua filme utilizand tehnologia 3D , atat de la moda in ultima vreme. “Vor fi doua filme. Doua prequel-uri la primul film Alien”, a spus regizorul pentru Collider.com.

Ridley Scott a dezvaluit recent si povestea din cele doua filme care urmeaza sa elucideze misterul evenimentelor dinaintea celor care au loc in Alien (1979). Actiunea va fi plasata cu cateva decenii inainte ca personajul lui Sigourney Weaver, Ellen Ripley, sa ajunga la bordul navei Nostromo.

“Evenimentele vor avea loc in anul 2085, cu 30 de ani inainte de cele petrecute in Alien. Voi explica cine si ce erau de fapt Space Jockeys”, a spus Scott.

Cineastul britanic a adaugat ca in poveste isi va gasi locul si o corporatie de tip colonialist, iar personajul principal al celor doua prequel-uri va fi tot o femeie, dar nu Weaver, caci actiunea filmului va avea loc inainte ca aceasta sa se nasca.

Trailer Alien (1979):


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea