Showbiz

#dance

Radu (ex. O-zone) lanseaza primul clip in formula MR & MS

Radu (ex O-zone) lanseaza primul sau clip impreuna cu sotia sa, Ana. Evenimentul va avea loc pe 13 iunie in cadrul emisiunii "Happy Hour".

 

Videoclipul se intituleaza "Love Is Not A Reason To Cry" si pentru premiera acestuia, Radu si Ana au pregatit un moment special, prezentandu-se in emisiunea lui Maruta in formula completa .

 

 "Love Is Not A Reason To Cry", pe lista pieselor Highest New Entry 

 

"Love Is Not A Reason To Cry" este primul single al trupei MR & MS, debutand cu succes inca din prima saptamana de difuzare , ocupand locul 48 in Nielsen Top 100 , dupa numai 5 zile de vizionare, devenind astfel una dintre piesele Highest New Entry.

 

Making of-ul videoclipului postat pe site-ul unuia dintre cele mai importante posturi de radio romanesti a avut peste 95 000 de vizite in numai 6 zile, iar rezultatele poll-ului afisat pe acelasi site afiseaza 86% voturi "Wow, e clar un hit!".

 

Pe data de 10 mai 2008, Universal Music Romania si-a imbogatit portofoliul cu un noua trupa: MR. & MS. Proiectul ii apartine lui Radu Sirbu, fost component al trupei O-Zone.

"Ideea proiectului MR. & MS. a aparut odata cu piesa Love Is Not A Reason To Cry", explica Radu. "Aveam nevoie de o voce feminina perfect compatibila cu vocea mea. In cele din urma, am ales-o pe Ana..." a incheiat acesta.

 

"Heatbeat", un album de succes

 

La un an de la infintare trupei, a aparut si LP-ul de debut, "Heartbeat" al carui prim single, "Love Is Not A Reason To Cry" se bucura de un real succes.

 

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea