Showbiz

#hard rock cafe #25 martie 2009 #primavara incepe cu tine #holograf #album #lansare #rock

“Primavara” Holograf-ilor a fost lansata oficial

Trupa Holograf a lansat ieri albumul “ Primavara incepe cu tine ”, in cadrul unei conferinte de presa sustinute in clubul Hard Rock Cafe din Bucuresti. Este cel de-al 15 album lansat de Holograf in cei 30 de ani de activitate.
 
“Primavara incepe cu tine” este un album Best Of ce contine 16 piese, 15 dintre ele fiind balade deja celebre. In plus, Holograf au inclus pe acest album de colectie si o melodie noua , piesa ce da si titlul albumului. 

Materialul va fi promovat printr-un megaconcert programat sa aiba loc pe data de 31 martie la Sala Polivalenta cu incepere de la ora 19:30.

La acest concert, intitulat “Primavara incepe cu tine”, sunt asteptati aproape 7000 de spectatori. 
            
Biletele pot fi achizitionate de la Magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Teatrul National Bucuresti , dar si de pe site-urile ticketpoint.ro, bilete.ro.

Recent, Acasa.ro a stat de vorba cu cu membrii formatiei Holograf. Mai multe lucruri despre concertul din 31 martie, un nou disc Holograf si…criza economica, gasiti in interviul ce poate fi citit AICI.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea