#album #lansare #phil collins #pop

Phil Collins - primul album dupa o pauza de 8 ani

Phil Collins revine in toamna cu un nou material discografic. Cantaretul va lansa pe data de 13 septembrie albumul “Going Back ”.

Materialul va contine nu mai putin de 18 piese.  “Going Back” este primul album solo lansat de Phil Collins in ultimii 8 ani.

Iata lista completa a pieselor care vor fi incluse pe acest album:

1.Girl (Why You Wanna Make Me Blue)
2.( Love Is Like A) Heat Wave
3.  Uptight (Everything's Alright) 
4. Some Of Your Loving
5. In My Lonely Room
6. Take Me In Your Arms (Rock Me For A Little While)
7. blame it on the sun
8. Papa Was A Rolling Stone
9. Never Dreamed You'd Leave In Summer
10. Standing In The Shadows Of Love
11. Do I Love You
12. Jimmy Mack
13. Something About You
14. Love Is Here
15. Loving You Is Sweeter Than Ever
16.Going To A Gogo
17.Talking Bout My Baby
18.Going Back


Urmareste pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe


Articol scris de

Vezi toate articolele


Cauta-ti perechea