Showbiz

#pop #dance #paris hilton #monden #copii #nume #londra #fiica

Pe fata lui Paris Hilton o va chema Londra

Nimeni nu poate spune ca trece viata pe langa Paris Hilton . Vedeta, a carui concept de „grija zilei de maine” e scoasa cu totul din sistem, se gandeste la viitor sau mai bine zis la viitorii sai copii.

Desi nu si-a gasit inca un partener care sa intruneasca calitatiile ce o multumesc pe ea, mostenitoare lantului hotelier Hilton se gandeste sa continue traditia din familie si sa-si boteze fiica cu numele unui oras. S-a elucidat astfel misterul: pe fata lui Paris Hilton o va chema Londra .

"Mi-ar placea sa am 3 sau 4 copii. Vreau mai intai un baiat, ca sa aiba grija de fete. Iar pe prima dintre ele o va chema Londra . Iubesc numele acesta!", a marturisit Paris Hilton, citata de mirror.uk.

Mai mult de atat, Paris s-a gandit si la educatia viitorilor sai copii, aceasta fiind hotarata sa-si creasca odraslele la Londra, pentru a putea dobandi accentul si manierele britanice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea