Showbiz

#horatiu malaele #dvd #nunta muta

Nunta muta - acum si pe DVD

Fanii filmului " " au parte de o veste buna. Lungmetrajul de debut al regizorului Horatiu Malaele este disponibil, incepand din 9 februarie, si pe DVD.

Lansat in cinematografele din Romania pe 21 noiembrie 2008, Nunta Muta spune povestea a doi tineri indragostiti care decid sa-ti uneasca destinele intr-o zi de joi. In mijlocul ceremoniei, se anunta moartea lui Stalin si se declara doliu international de 7 zile. Dar asta nu ii va opri pe nuntasii dornici de distractie, asa ca petrecerea va continua intr-un mod mai putin obisnuit.

Valentin Teodosiu, Tamara Buciuceanu, Victor Rebengiuc sunt cativa dintre actorii care se regasesc in distributia acestei tragico- comedii .

DVD-ul cu filmul Nunta Muta poate fi achizitionat in retelele de magazine Altex, Diverta, Carrefour la un pret recomandat de vanzare de 29,99 lei. Nunta Muta este distribuit pe DVD in Romania de Empire Film.

Urmareste trailerul filmului Nunta muta:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea