Showbiz

#turneu #lansare #melodii #cantece #album #backstreet boys

Noul album Backstreet Boys - pe 6 octombrie

Backstreet Boys vor lansa noul album, "This Is Us", pe 6 octombrie, informeaza aceshowbiz.com.

Albumul This Is Us al baietilor de la Backstreet Boys are o data de lansare. Considerat o continuare a albumului din 2007, Unbreakable , noul material va fi gasit in magazinele de specialitate incepand cu data de 6 octombrie.

"Intotdeauna incercam sa ridicam cat mai sus stacheta. Noi am fost mereu o trupa de pop si ne axam mai mult pe melodii armonioase si speram ca acestea sa fie indeajuns de bune pentru fanii nostri", a declarat Howie Dorough , unul dintre membrii trupei.

"Albumul este solid, iar baietii incearca sa faca melodii cat mai bune. Ei chiar au declarat ca se simt ca si cum ar inregistra primul album din cariera lor. Cred ca acest album va avea un succes imens. Toata trupa a muncit foarte mult pentru ca acest material sa fie perfect", a mai declarat si Jim Jonsin, producatorul trupei Backstreet Boys.

Primul single al albumului, pe care cei de la Backstreet Boys l-au promovat este Straight Through My Heart (Soldier Down). Dupa lansarea albumului, trupa va merge si intr-un mini turneu de promovare. Printre orasele in care vor concerta se numara Lisabona si Copenhaga .

Backstreet Boys - Helpless When She Smiles:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea