Showbiz

Noua tehnologie 3D, din 1 mai la Multiplex si CinemaPRO

Incepand cu data de 1 mai, in premiera mondiala , cinematografele Hollywood Multiplex si CinemaPRO vor beneficia de cel mai performant sistem digital si 3D, potrivit unui comunicat de presa.

Astfel, incepand cu aceasta data, spectatorii bucuresteni vor putea viziona filmele favorite cu o rezolutie performanta a imaginii si cu un contrast si o cromatica perfecte, urmand ca acestor standarde sa li se alature de vineri, 15 mai, si Lotus Oradea.

Odata cu introducerea tehnologiei 3D in cinematografele din Romania, si formatul digital a suferit, la randul lui o schimbare, evoluand de la 2K la 4K. Acestia din urma sunt parametrii celor mai evoluate tehnologii digitale implementate de catre cinematografele din toata lumea.

Odata cu introducerea tehnologiei 4K nu va mai conta unde stai in sala de cinematograf ca sa poti vedea mai bine, spectatorul fiind liber sa se aseze unde doreste. Va vedea la fel de bine, fara a mai avea dureri de cap si ochii obositi la final.

My Bloody Valentine 3D (2009) - trailer

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea