Showbiz

#nicolas cage #datorie #ethan hawke #leslie hawke

Nicolas Cage are datorii de 2,5 milioane de dolari in Las Vegas

Nicolas Cage este urmarit de creditori in statul american Nevada, unde datoreaza 2,5 milioane de dolari.

O decizie judecatoreasca il obliga pe Nicolas Cage sa plateasca 2.511.605,74 de dolari catre Nevada State Bank, costuri suplimentare pentru o proprietate care a fost executa silit. 

Documentele depuse si la Curtea Superioara din Los Angeles arata ca datoria provine de la un credit nerambursat luat de actor.

Dupa ce nu si-a platit datoriile catre banca, aceasta l-a executat silit scotand la licitatie o casa actorului din Las Vegas. Proprietatea a fost vanduta cu un pret mai mic cu 3,5 milioane de dolari fata de pretul de achizitie din 2006, iar banii obtinuti nu au acoperit intreaga datorie.

Pana la plata integrala a banilor catre banca si a cheltuielilor de judecata, Nicolas Cage va fi obligat sa plateasca o dobanda de 5,5%.

Casa a fost scoasa la licitatie in decembrie 2009, dupa ce fiscul american a descoperit ca actorul datoreaza fiscului mai mult de 6 milioane de dolari din taxe neplatite in ultimii 8 ani.

Cage a castigat premiul Oscar pentru "Cel mai bun actor intr-un rol principal" in urma cu 15 ani, pentru rolul din "Leaving Las Vegas". In pelicula, actorul interpreteaza un personaj alcoolic care calatoreste in Las Vegas, unde planuieste sa bea pana moare.

Nicolas Cage se afla acum in Romania pentru filmarile la "Ghost Rider - Spirit of Vengeance". El va fi invitatul special al Balului de Caritate de Halloween, organizat de Asociatia Ovidiu Rom , patronata de mama actorului Ethan Hawke , Leslie Hawke .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea