Showbiz

#pop #alte-genuri #nico #moni-k #eurovision #show #2009 #disco maniacs #muzica #monden #lesbi #sexy #madonna

Nico, show lesbi la Eurovision?


Nico nu se lasa cu una cu doua. Artista este hotarata sa reprezinte din nou Romania la Eurovision. Pentru acest lucru, aceasta a pregatit un show incendiar, care este o reproducere dupa reprezentatia lesbi data de Madonna, Britney Spears si Christina Aguilera, la MTV Video Music Awards , potrivit ziarului Click.

Desi anul trecut nu a fost unul tocmai norocos pentru Nico, ea clasandu-se impreuna cu Vlad Mirita de-abia pe locul 20 la Eurovision, acum solista e pregatita sa rupa gura targului, in special la capitolul show de scena.

Nico si partenera sa de scena Moni-k, au trecut de preselectie cu piesa „ Disco Maniacs ” (compusa de Laurentiu Matei) si se pregatesc sa dea ce e mai bun din ele in semifinale.

Astfel, cele doua pregatesc chiar in aceste zile un show menit sa lase pe toata lumea cu gura cascata, care, conform unor zvonuri, va fi la fel cu cel pus in scena de Madonna, Britney Spears si Christina Aguilera, acum 6 ani la premiile MTV Video Music.

Pentru ca prestatia lor sa iasa perfect, Nico si Moni-k au apelat la unul dintre designerii emisiunii „Dansez pentru tine”, de la Pro TV, care le va crea costumatiile extrem de sexy, inspirate din anii `75-`80.

Cele 2 soliste nu vor fi singure pe scena. Ele vor fi ajutate in demersul lor de fetele de la Pinky, care se ocupa de partea de backing vocals si vor dansa lasciv pentru a intregi imaginea. Intrebarea care este pe buzele tuturor este daca, in cadrul acestui show, fetele vor reproduce si scena controversata a sarutului.

Este deja de notorietate sarutul pe gura al Madonnei cu Britney Spears si Christina Aguilera. Legendarul show lesbi, care a facut inconjurul lumii, a avut loc in 2003, la MTV Video Music Awards. Gestul reginei pop a prins atat de bine la public, incat aceasta a repetat scena, sarutandu-se cu una dintre dansatoarele din trupa sa, intr-un concert ce s-a desfasurat in Paris, pe stadionul Olympia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea