Showbiz

#the trade #impreuna #ben affleck #matt damon

Matt Damon si Ben Affleck - din nou impreuna

Prieteni buni, Ben Affleck si Matt Damon vor colabora din nou, dupa mai bine de 12 ani, la un nou proiect cinematografic pentru Warner Bros., anunta Empire Online.

Filmul se numeste The Trade si este inspirat de o poveste reala care a zguduit lumea baseball -ului american in anii '70. Pelicula urmareste carierele de succes a doi jucatori de baseball, Fritz Peterson si Mike Kekich, care in timpul unui antrenament din primavara lui 1973 au anuntat ca au facut schimb de neveste.

Scenariul filmului a fost scris de Dave Mandel, responsabil pentru scripturile serialelor Seinfeld si Curb You Enthusiasm.

The Trade va fi primul proiect la care Matt Damon si Ben Affleck colaboreaza dupa drama Good Will Hunting din 1997. Affleck va regiza filmul si, foarte posibil, va interpreta rolul lui Peterson, in timp ce Damon il va juca pe Kekich.

Matt Damon este nominalizat la Oscar 2010 pentru rolul din Invictus, in care interpreteaza un fost capitan al echipei de rugby a Africii de Sud. Urmareste mai jos un trailer al filmului:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea