Showbiz

#parc izvor #26 august 2009 #bucuresti #concert #gazon a #epuizate #bilete #madonna #pop

Madonna la Bucuresti - nu mai sunt bilete in Gazon A

Cu aproape patru luni inaintea concertului pe care Madonna il va sustine la Bucuresti, biletele din zona Gazon A au fost deja epuizate, informeaza organizatorii evenimentului.
 
Madonna va concerta pe 26 august pentru prima data in Romania, in Parcul Izvor din Capitala. Concertul de la Bucuresti face parte din turneul Sticky & Sweet Tour.

Sticky & Sweet Tour este cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo si totodata una dintre cele mai mari productii de spectacol din industria entertainment-ului mondial.

Biletele ramase disponibile pentru concertul de la Bucuresti pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret:120 (Gazon B),600 (Gold Bar) si respectiv800 lei (cele VIP). Pachetele Gold, ce includ un bilet VIP intr-o zona premium, acces in Zona si Cortul VIP, precum si alte beneficii , pot fi achizitionate doar online, la pretul de 2250 lei.
 
Urmareste videoclipul piesei Give it to me, un extras pe single de pe cel mai nou album semnat Madonna
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea