Showbiz

#ochelari de soare #madonna #lansare #dance #pop

Madonna - imaginea ochelarilor de soare Dolce & Gabbana

Madonna a batut palma cu Dolce & Gabbana, artista urmand sa promoveze o noua linie de ochelari de soare produsi de faimosul brand italian, scrie angryape.com.

Din cele 50 de modele D&G, artista va trebui sa aleaga cinci perechi de ochelari care urmeaza sa fie comercializate incepand cu luna mai.

Tot in acest an, haine pret-a-porter pentru copii creata impreuna cu Lourdes, fiica ei.

Macy’s, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Statele Unite ale Americii, va distribui incepand din august 2010, in cele peste 200 de magazine ale sale, dar si pe site-ul sau oficial, pantaloni, tricouri, ghiozdane si alte accesorii ale acestei colectii intitulate “ Material Girl ”.

Pe plan muzical, Madonna se pregateste sa lanseze un nou DVD. Artista va lansa pe 30 martie " Sticky and Sweet Tour", atat  in varianta de DVD/Blu-ray, cat si pe CD.

Materialul contine concertul din Buenos Aires din cadrul turneului “Sticky and Sweet”. Madonna a cantat in fata a 256.000 de fani atat piese mai vechi, cat si mai noi, de pe albumul “Hard Candy”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea