Showbiz

#tyler perry #madea goes to jail #america #sua #taken #coraline #box office

Madea Goes to Jail, in varful box office-ului american

Filmul lui Tyler Perry , madea goes to jail, ocupa prima pozitie in box office -ul american, dupa ce a incasat de peste 41 de milioane de dolari.

Comedia Madea Goes to Jail urmareste noile, amuzantele si incitantele aventuri ale unei bunici de origine afro-americana pe nume Mable 'Madea' Simmons (Tyler Perry), a carei inclinatie spre bucluc o aduce in fata instantei de judecata si o trimite ulterior la inchisoare.

Pe locul doi in clasament urca thriller-ul de actiune Taken, cu Liam Neeson in rolul principal, care a incasat 11,4 milioane de dolari, urmat pe locul trei de animatia Coraline, cu 11 milioane de dolari.

Comedia He's Just Not That Into You, cu Ben Affleck, Scarlett Johansson, Drew Barrymore si Jennifer Aniston, se afla pe locul patru, cu incasari de 8.5 milioane de dolari.

Locul cinci este ocupat de drama Slumdog Millionaire, castigator a opt premii Oscar 2009, inclusiv premiul pentru cel mai bun film.

Intreg box office-ul american

  1. Madea Goes to Jail - 41.1 mil.
  2. Taken -11.4 mil.  
  3. Coraline -11 mil.  
  4. He's Just Not That Into You -8.54 mil.  
  5. Slumdog Millionaire -8.05 mil.  
  6. Friday the 13th -7.83 mil.
  7. Confessions of a Shopaholic -7.02 mil.  
  8. Paul Blart: Mall Cop -7 mil.
  9. Fired Up! -6 mil.
  10. The International -4.45 mil.  

Urmareste trailerul filmului Slumdog Millionaire, marele castigator la premiile Oscar 2009.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea