Showbiz

#pop #alte-genuri #loredana #videoclip #tzuki #album #single #madonna #muzica #asemanare

Loredana intra in pielea Madonnei in clipul "Tzuki"

Ieri, 11 decembrie, Loredana a lansat pe Internet cel mai nou videoclip al sau, pentru piesa „ Tzuki ”, de pe albumul cu acelasi nume.

„Tzuki” este un comedy music video ce trateaza obsesia din mass-media pentru vedete si viata lor intima, un clip parodic si extravagant care poate fi citit in mai multe feluri. 

Faptul ca, in ultimul timp, aceasta este din ce in ce mai des comparata cu regina muzicii pop, Madonna, cat si muzica de inspiratie romanes adoptata de vedeta autohtona, i-a determinat pe Lori si Dragos Buliga sa exprime intr-un mod amuzant, un pic ironic, toate aceste idei in noul videoclip „Tzuki”.

Piesa pentru care a fost realizat videoclipul este inclusa si pe coloana sonora a telenvolei „Regina”.

In noul clip, Loredana copiaza in mod intentionat look-urile Madonnei din materialele video de referinta ale acesteia, dar asta nu inseamna ca o parodiaza pe vedeta internationala, ci doar se joaca cu ipostaze ale acesteia.

In ultimii ani, Lori a redescoperit si reinventat muzica pop din Romania, adoptand stiluri care au drept filon folclorul gypsy. Acelasi lucru s-a intamplat si cu regina pop Madonna, care in ultimul timp promoveaza in concerte acest curent, distribuindu-l chiar in ultimul sau film, pe gypsy rock starul Eugene Hutz , solistul trupei Gogol Bordello .

Videoclipul „Tzuki” isi propune astfel sa puna intrebari comice despre toate aceste asemanari ciudatate intre cele 2 staruri.

Urmareste videoclipul piesei "Tzuki"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea