Showbiz

#pop #alte-genuri #loredana #cnn #revolutie 89

Loredana Groza vorbeste la CNN despre Revolutia din '89

In ziua de miercuri, 23 decembrie , de la ora 22:30, Loredana este invitat special la postul TV american CNN intr-un material extins despre Revolutie, un raport amanuntit din toate domeniile despre evenimentele din decembrie ’89, informeaza MediaPro Music.
 
Loredana a fost aleasa ca exponent al muzicii usoare romanesti si vorbeste despre ce insemna sa fii artist inainte de caderea comunismului, cum a ajuns sa fie interzisa de mass-media acelei perioade.
 
De asemenea, cantareata va povesti despre ce a insemnat pentru ea un atat de mare succes cu milioane de discuri vandute inca din adolescenta, cum a evoluat industria muzicala dupa evenimentele din decembrie ’89, dar si despre ce presupune sa fii artist in Romania in ziua de astazi.

“Sunt extrem de onorata de faptul ca CNN m-a ales sa fiu purtatoarea de cuvant a muzicii romanesti si imi pare bine ca dupa 20 de ani de la Revolutie, “Buna seara, iubite”, un cantec interzis la televizor in acea vreme, a devenit un simbol al libertatii. Dupa 20 de ani, CNN-ul este din nou aici, la fel ca si in decembrie ’89.”,  declarat Loredana.

Materialul difuzat in prime time va continua sa ruleze toata noaptea de 23 decembrie si dimineata de 24, insa va putea fi urmarit si pe www.cnn.com/international incepand cu 24 decembrie
 
 
           

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea