Showbiz

#leonardo dicaprio #martin scorsese #roosevelt #film #the departed

Leonardo DiCaprio - presedintele al SUA

Actorul american Leonardo DiCaprio va interpreta rolul Theodore , presedinte al SUA intre 1901 si 1909, intr-un nou film regizat de Martin Scorsese , informeaza imdb.com.

The Rise of Theodore Roosevelt /Ascensiunea lui Theodore Roosevelt este un film biografic despre  viata celui de-al 26-lea presedinte american , care surprinde ascensiunea acestuia de la politicianul apreciat in New York, la comandantul trupelor Rough Riders in timpul razboiului americano-spaniol.

Cu un buget de peste 80 de milioane de dolari, producatorii spera sa lanseze filmul in 2010. Martin Scorsese si Leonardo DiCaprio au mai colaborat pana acum la patru productii: Gangs of New York (2002), The Aviator (2004), The Departed (2006) si Shutter Island , la care cei doi au incheiat recent filmarile.

Urmareste trailerul filmului The Departed, castigator al premiului Oscar in 2007.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea