Showbiz

#castig #monden #muzica #concert #kylie minogue #pop

Kylie Minogue ia 2 milioane de lire pentru o ora de cantat

Kylie Minogue va fi platita cu 2 milioane de lire pentru un recital de 60 minute in cadrul unei receptii din Dubai.

Cantareata australiana va canta pe 20 noiembrie pentru cei 2000 de invitati veniti la inaugurarea insulei Palm Jumeirah.

Costurile totale ale acestei petreceri, care include si jocuri de artificii, ating fabuloasa suma de 16 milioane de lire. Insula are forma unui palmier, masoara 43 de km si include hoteluri si pensiuni.

Kylie Minogue este o cantareata si o actrita originara din Australia care a reusit de-a lungul carierei sale incununate cu premii si recunoasteri sa arate ca nu e nevoie decat de talent, hotarare si putin sarm pentru a-ti indeplini scopurile propuse.

Cantareata a facut cunostinta cu scena in 1987 cu single-ul "Locomotion". Pana in prezent a lansat hit dupa hit ajungand la performanta de a scoate 12 milioane de dolari de pe urma single-urilor in mai putin de un an.

Kylie Minogue a incheiat de curand, in Marea Britanie, cel mai mare turneu mondial al sau care promoveaza noul LP, „X”. Indragita artista a poposit si in Romania, unde a sustinut un concert pe data de 17 mai. Spectacolul de la Bucuresti a facut parte din turneul „KYLIEX2008”.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea