Showbiz

#pop #rock #keo #sarut pasional #andreea perju #sex #videoclip #falling high

Keo a filmat scene fierbinti cu Andreea Perju


Keo a filmat saptamana trecuta noul sau videoclip “ Falling High ” intr-un club bucurestean. Clipul beneficiaza de aparitia incendiara a Andreei Perju, vedeta Antenei 1, informeaza Roton.
 
Piesa“Falling High”, este produsa de Keo si Alex Greggs , producatorul american, ce s-a remarcat prin colaborari cu N'SYNC, Pink si Chris Brown. Regizorul clipului este Marian Crisan , cu care Keo a lucrat si la productii anterioare. 

Rolurile feminine din videoclipurile artistului au fost intotdeauna jucate de diferite sex simboluri autohtone printre care s-au numarat:Crina Abrudan,Laura Cosoi siCosmina Pasarin. De data aceasta, Keo a ales-o pe Andreea Perju , alaturi de care a filmat scene fierbinti, printre care si un sarut pasional ! Artistul a declarat ca desi este prima data cand se saruta cu una dintre partenerele sale de filmari nu a fost nevoie de foarte multe duble, totul mergand de la sine. 

In acest moment“Falling High” se bucura de sapte variante, la care au lucrat dj importanti precum Alex Greggs, Dj Louie'G si Dj Andi. De asemenea, Keo intentioneaza sa filmeze si o alta varianta de clip, complet diferita de cea initiala, pentru remixul realizat in colaborarea cu Dj Andi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea