Showbiz

#keanu reeves #test adn #paternitate #scandal

Keanu Reeves obligat sa se supuna unui test de ADN

Keanu Reeves este implicat intr-un scandal de partenitate, dupa ce o canadianca a dezvaluit in presa ca actorul ar fi tatal copiilor ei, anunta site-ul tmz.com.

Vedeta din Matrix neaga ca a intalnit-o vreodata pe canadianca Sala (46 de ani), care a inaintat o declaratie unui tribunal din Ontario, Canada, prin care sustine ca Reeves este tatal unuia din copiii sai.

Actorul in varsta de 45 de ani a decis astfel, la sfatul avocatului sau, sa se supuna unui test ADN pentru a dovedi ca nu este tatal biologic al niciunuia din copiii femeii. Acestia au in prezent peste 20 de ani, iar femeia pretinde ca a avut o relatie cu Keanu Reeves in tinerete cand acesta nu era inca un star.

Reeves va face testul de paternitate in urmatoarele saptamani. In acest timp, Sala ii cere 150.000 de dolari pe luna retroactiv din 1988 pentru intretinerea copiilor si inca 3 milioane de dolari pe luna pensie alimentara , retroactiv din noiembrie 2006.

Femeia a declarat: “Nu este vorba de razbunare sau de atac la persoana lui. Vreau sa inchei acest capitol si sa-mi gasesc linistea”.

Cine nu si-ar gasi linistea cu atatea milioane de dolari castigate atat de usor?

Urmareste trailerul filmului The Private Lives of Pippa Lee, cea mai recenta pelicula in care Keanu Reeves joaca alaturi de Robin Wright Penn:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea