Showbiz

#nevinovat #paparazzi #proces #keanu reeves

Keanu Reeves - nevinovat in procesul impotriva paparazzilor

a fost gasit nevinovat in procesul intentat de un paparazzi pentru ranile provocate in urma unui accident de masina , informeaza FemaleFirst.

Dupa cinci zile de tinut in Los Angeles, judecatorii l-au considerat nevinovat pe actorul american in urma probei prezentate de avocatii lui si l-a chemat pe actor in instanta, cerandu-i o suma frumusica pentru daune fizice.

Juriul s-a reunit luni dimineata si a votat in favoarea actorului dupa 3 ore de dezbateri. Se pare ca minciuna in scopul banilor este ceva obisnuit pentru fotograful care l-a acuzat pe Reeves .

Pe Keanu Reeves il veti putea vedea in curand pee crane in drama SF The Day the Earth Stood Still, alaturi de Jennifer Connelly. Filmul, care va avea premiera mondiala pe 12 decembrie, spune povestea unui extraterestru ajuns pe Pamant impreuna cu un robot.

Urmareste trailerul filmului Street Kings cu Keanu Reeves.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea