Showbiz

#katy perry #russell brand #credinta

Katy Perry despre sotul ei: “E omul lui Dumnezeu”

Katy Perry a declarat ca sotul ei a devenit un om spiritual care crede in Dumnezeu, dupa ce, timp de mai multi ani, acesta aurmat o cale grasita.

Fiica de pastor, Katy Perry, in varsta de 26 de ani, a declarat ca sotul ei, comediantul Russell Brand , si-a schimbat stilul de viata si ca vrea sa-i ajute si pe altii sa faca acelasi lucru, potrivit mirror.co.uk.

“In ciuda aspectului sau rebel ete un om bun la suflet. Parintii mei il adora. Oamenii rad cand affirm ca este omul lui Dumnezeu insa astept sa le vad reactia dupa ce il vor cunoaste mai bine”, a declarat cantareata.

Katy Perry a mai declarat ca impreuna cu sotul ei vor face mai multe actiuni caritabile pentru a ajuta familiile sarace si pe oamenii fara locuinte.

“Nu vrem s ne folosim de faima pe care am capatat-o pentru a face munti de bani degeaba. Am dori sa-i investim in ceva bun” a mai spus cantareata.

Katy Perry si Russell Brand au avut parte de o nuntă inedita, in India. Artista a primit cadou de la sotul ei o , pe care i-a daruit-o chiar în Parcul National Ranthambore, acolo unde s-a si desfasurat mult mediatizatul eveniment.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea