Showbiz

#kate winslet #oscarul #baie

Kate Winslet isi tine Oscarul in ...baie

Cu siguranta, v-ati intrebat macar o data unde isi tin vedetele premiile Oscar castigate. Unii actori tin statueta la loc de cinste, altii o feresc de ochii curiosilor. Kate Winslet se inscrie in cea de-a doua categorie, actrita pastrandu-si in …baie, scrie Female First.

Winslet a castigat anul trecut Oscarul pentru cea mai buna actrita pentru rolul unei criminale de razboi naziste in drama The Reader. Intrebata unde isi tine trofeul, Winslet a declarat ca a vrut ca statueta sa nu stea la vedere pentru musafirii sa nu intrebe tot timpul de ea, asa ca aplasat-o intr-un loc unde oaspetii o pot admira in privat.

“Toata lumea poate s-o tina si s-o puna la loc, toti vor sa puna mana pe ea si s-o cantareasca. Asa ca m-am gandit s-o pun in baie ca sa evit intrebarile de genul «Unde iti tii Oscarul »”,  spus Kate Winslet pentru postul britanic GMTV.

In cadrul aceluiasi interviu, Kate Winslet a mai afirmat ca ii place sa participle la decernari de premii pentru ca are ocazia sa imbrace rochii frumoase. “Este minunat sa porti rochiile acelea, iar ca mama apreciez si mai mult experientele de genul acesta pentru sunt rare momentele in care chiar am timp sa ma aranjez si sa imbrac o rochie frumoasa”, a spus vedeta din Titanic.

Urmareste trailerul filmului The Reader pentru care Kate Winslet a castigar un premiu Oscar si un Glob de Aur anul trecut:

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea