Showbiz

#celebritati #cinema #hollywood #top

Kate Winslet - cea mai bine imbracata femeie de pe covorul rosu

Potrivit editorilor celebrei reviste People, actrita britanica Kate Winslet domina lista celor mai bine imbracate 10 femei ale anului 2009, in timp ce Michelle Obama reprezinta cel mai bine „elegenta accesibila”.

Desi People nu a intocmit clar un top al celor mai bine imbracate femei din lume, ci mai degraba o lista formata dintr-o serie de distinctii impartita pe categorii, din aceasta a reiesit ca Winslet, gratie stilului sau sofisticat, sexy si original, este cea mai bine imbracata femeie de pe covorul rosu .

Tot in aceasta lista, Reese Witherspoon figureaza cu „cele mai frumoase fuste mini”, in timp ce Vanessa Hudgens reprezinta cel mai bine stilul hippie sic si Freida Pinto foloseste „cele mai frumoase combinatii de culori”.

Cameron Diaz a fost inclusa pe lista pentru „cei mai frumosi jeansi”, Nicole Ritchie pentru „cele mai frumoase tinute pentru femei insarcinate ”, Kim Kardashian pentru „cei mai frumosi bikini”, Beyonce pentru „cel mai sic stil de strada”, in timp ce lui Taylor Swift i s-a atribuit „stralucirea”.

Nici partea masculina a Hollywood-ului nu a trecut neobservata. Staruri precum Brad Pitt, Robert Pattinson si Bradley Cooper au fost si ele incluse pe lista celor mai bine imbracati barbati ai anului 2009.

Si ca orice lista de acest gen, binenteles ca nu putea lipsi si o categorie „Asa nu”. Astfel ca, editorii revistei People s-au decis ca Paula Abdul si Renee Zellweger sa fie femeile cu cele mai urate rochii pe covorul rosu de anul acesta.

Urmareste trailer-ul filmului The Reader cu Kate Winslet in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea