Showbiz

#john mayer #a pus ochii #eva longoria #divort

John Mayer a pus ochii pe Eva Longoria

Nici nu a apucat bine Eva Longoria sa-si anunte divortul de sotul sau, jucatorul de baschet Tony Parker, ca actrita a si atras atentia cantaretului cu talent la vedete, John Mayer.

Artistul care s-a mai iubit in trecut cu celebritati precum Jessica Simpson , Jennifer Aniston sau Taylor Swift, are o pasiune pentru vedeta serialului Desperate Housewives . “John e nebun dupa Eva. Are o pasiune pentru femeile divortate. A fost innebunit dupa Jessica Simpson dupa ce a divortat de Nick Lachey, iar acum a pus ochii pe Eva”, a spus o sursa.

Insa prietenii actritei sustin ca aceasta nu este nici pe departe interesata de o relatie acum, avand in vedere ca se afla in plin proces de divort. “Un nou barbat in viata ei este ultimul lucru la care se gandeste acum Eva”, a afirmat o prietena a vedetei pentru PopEater.

“Mayer poate sa-i trimita toata florile din lume sau sa-i faca serenade sub geam si Eva tot nu ar fi interesata de el. Acum vrea doar sa fie singura. Este distrusa de faptul ca mariajul ei s-a destramat”, a mai spus aceeasi sursa.
Eva Longoria , 35 de ani , a decis sa divorteze de Tony Parker dupa ce ar fi gasit o serie de mesaje pe telefonul acestuia catre o alta femeie.

“Nu este prima data cand Tony a inselat-o pe Eva. La doar cinci luni de la casatorie zvonurile ca el ar fi inselat-o au inceput sa se raspandeasca, insa Eva a ales sa-l creada nevinovat. Si-a sustinut sotul pentru ca credea in casnicia lor. Insa cateva mesaje nu sunt adevaratul motiv al divortului. Povestea lor este ceva mai complicata de atat. Eva nu a luat aceasta decizie usor. Si sunt multe lucruri despre care ea nu va vorbi niciodata pentru ca nu vrea sa spele rufele murdare in public, dar Tony stie foarte bine ca el este motivul pentru care Eva a ales sa divorteze. Nu a fost prima data cand a inselat-o si nu ar fi fost nici ultima. Nu mai era o casnicie bazata pe incredere, iar Eva era distrusa”, a mai dezvaluit aceeasi sursa pentru PopEater.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea