Showbiz

#perfectiune #sfat #muzician #john mayer #brad pitt #actor #despartire #parere #relatii #jennifer aniston

Jennifer Aniston - consilier in probleme matrimoniale

Jennifer Aniston este ferm convinsa ca nu exista relatia perfecta si considera ca oamenii se amagesc in incercarea de a o gasi.

Actrita in varsta de 40 ani isi sustine punctul de vedere dand exemplu chiar relatia pe care a avut-o cu actorul Brad Pitt, legatura care s-a finalizat cu un divort.

In opinia frumoasei vedete, cel mai important factor intr-o relatie il reprezinta comunicarea. De asemenea, aceasta este de parere ca, deseori oamenii simt o presiune puternica atunci cand sunt intr-o relatie, tocmai din cauza ca toti cei din jur se asteapta ca ea sa fie una pentru totdeauna.

„Relatia perfecta nu exista. Dar cred ca multi dintre noi sunt convisi ca de fapt exista. Ne pacalim singuri. Cine a zis ca totul trebuie sa fie pentru totdeauna? Este nerealist, ca atunci cand speri la prea multe. Nu cred ca merita toata presiunea pe care o implica... Oamenii presupun adesea ca partenerul lor ar trebui sa le ghiceasca gandurile si se supara atunci cand nu se intampla asta”, a marturisit Jennifer pentru revista Cosmopolitan .

Jennifer Aniston a fost casatorita cu Brad Pitt din 2000 pana in 2005. Dupa ce a divortat de acesta, s-a implicat intr-o relatie cu John Mayer , ce se preconiza a fi una de lunga durata . N-a fost asa. Cu toate acestea, vedeta din serialul Friends nu renunta la aspiratia de a iubi si a fi iubita.

Urmareste trailer-ul filmului Rumour has it/Secrete de familie cu Jennifer Aniston in rol principal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea