Showbiz

#romania #iron maiden #concert #rock

Iron Maiden concerteaza pentru a 3-a oara in Romania (VIDEO)

Legendara trupa britanica Iron Maiden va concerta vara aceasta pentru prima oara in inima Transilvaniei. Show-ul va avea loc pe 15 august, in parcarea mall-ului Polus Center din Cluj Napoca, in cadrul unui eveniment prezentat de clubul de fotbal CFR Cluj, anunta organizatorii evenimentului.

„Data trecuta cand am fost in Romania, in cadrul turneului somewhere Back in Time din 2008, publicul ne-a primit cu un entuziasm incredibil, a fost o experienta fantastica si ne-am dorit foarte tare sa revenim pentru un nou concert. Iar bucuria este cu atat mai mare cu cat este vorba despre Transilvania, o zona cu o istorie deosebita! De altfel, suntem convinsi ca fanii nostri stiu acest lucru, una dintre piesele de pe primul nostru album poarta acest nume, si abia asteptam sa cantam in sfarsit in Transilvania!”, a declarat Steve Harris , basistul si totodata membru fondator al trupei.

Concertul de Cluj-Napoca este inclus in turneul mondial „ The Final Frontier ”, turneu ce anticipeaza aparitia albumului cu acelasi nume, primul album de studio Iron Maiden dupa o pauza discografica de aproape patru ani . Este cel de-al treilea concert pe care rockerii britanici il sustin in Romania.

Biletele pentru concertul Iron Maiden de la Cluj-Napoca urmeaza sa fie  disponibile incepand cu data de 24 mai, ora 12:00, pe servuscluj.ro.

Iron Maiden - "Afraid To Shoot Strangers"



Iron Maiden - "Can I Play With Madness"

Iron Maiden - "Fear of The Dark"



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea