Showbiz

#harry potter #daniel radcliffe #apraxie #actor #half-blood prince

Interpretul lui Harry Potter sufera de apraxie

Daniel Radcliffe este un vrajitor priceput atunci cand il interpreteaza pe Harry Potter, dar in viata reala , actorul in varsta de 19 ani nu este in stare nici macar sa se lege la .

Vedeta a recunoscut recent ca sufera de , o boala care se manifesta prin incapacitatea de a executa miscari coordonate, ca urmare a unor leziuni ale creierului.

Daniel Radcliffe a marturisit ca intr-o oarecare masura, a ales sa devina actor din cauza bolii sale, care nu-i permitea sa se bucure de un prea mare succes la scoala.

Urmareste trailerul celei de-a sasea parti a seriei Harry Potter, The Half-Blood Prince, care va avea premiera de abia in iulie 2009 , dupa ce producatorii au hotarat sa nu mai lanseze filmul in acest an din motive comerciale.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea