Showbiz

#varful rachitis #muntii calimani #moden #vacanta #munte #schi #serban #hiena #animal x #electro

Hiena de la Animal X se ia la tranta cu schiurile

 
de la Animal X, pe numele sau real Serban, a devenit un adevarat expert in ale schi-ului. Artistul a avut parte de o vacanta de adrenalina la inceputul acestui an. Impreuna cu cativa prieteni, Hiena a planuit iesire la munte, la schi si imediat dupa Revelion a plecat la Toplita.

Aici, pe partia Magherus, Serban s-a pregatit pentru marea aventura, programata inca din toamna, aceea de a cobori nu pe o pista special amenajata, ci pe langa, tocmai din , .

“Am inceput sa schiez acum un an, cand am acumulat cam 20 de zile de schi propriu-zise. Mi-a placut foarte mult provocarea pe care o lanseaza acest sport si m-am hotarat sa invat cat se poate de repede pentru a recupera timpul pierdut”, explica Serban.

Dupa ce a facut de mai multe ori cunostiinta cu solul, "intrevederi" de pe urma carora era sa-si piarda ochelari, sa rupa in 2 un bat de schi si sa strice o incuietoare de la clapari, artistul a marturisit cu mana pe inima ca urcusul cu showmobilul pana la Rachitis si apoi coborarea au compensat din plin efortul depus pana atunci.

“Ultima zi a fost cea mai frumoasa. Coborarea de la atitudinea de peste 2000m pot spune ca a fost cea mai spectaculoasa tinand cont ca am coborat de pe versant peste lacul vulcanic Iezer, care era inghetat, bineinteles, iar ultima parte din drum am parcurs-o noaptea sub un clar de luna plina ce iti taia respiratia”, mai spune artistul.

“A fost o aventura pe care am trait-o intens, pe care o resimt fizic prin febra musculara , dar care mi-a aratat noi perspective despre acest sport si despre limitele mele fizice. A fost o incercare si o senzatie care mi-a adus aminte de cat de multi mi lipsea aventura in mijlocul naturii. I love skiing!”, completeaza Hiena.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea