Showbiz

#hellboy #universal pictures #hobbit #guillermo del toro

Guillermo del Toro va lucra pentru Universal pana in 2017

Regizorul Guillermo del Toro a semnat un contract cu Universal Pictures care il va tine ocupat in urmatorii 10 ani, potrivit Variety.

Pana in anul 2017, Del Toro urmeaza sa regizeze cel putin patru filme, printre ele aflandu-se Frankenstein , and Mr. Hyde, Slaughterhouse Five si Droo, o adaptare a unui roman de Dan Simmons, care va fi publicat in luna februarie 2009.

Inainte de toate aceste productii, regizorul se va concentra foarte mult in urmatorii cinci ani asupra filmul The Hobbit , care va fi realizat in doua lungmetraje. El a inceput deja lucrul la scenariul filmului, alaturi de regizorul Peter Jackson.

Primul film va fi o adaptare a celebrului roman scris in 1937, in timp ce al doilea va fi o adaptare a unor diverse lucrari si note ale lui J.R.R. Tolkien si ar face legatura dintre povestea hobbit-ului Bilbo si trilogia Stapanul inelelor, publicata in perioada 1954 - 1955.

Initial, Guillermo del Torro a avut un contract pe o perioada de trei ani cu Universal, semnat in iunie 2007.

Intre timp, regizorul asteapa confirmarea intentiei studiourilor Universal de a realiza o a treia parte a seriei Hellboy.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul ultimului film semnat Guillermo del Torro - Hellboy 2: The Golden Army

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea