Showbiz

#star wars #serie #serial tv #george lucas

George Lucas scoate un serial tv inspirat de seria Star Wars

Creatorul si regizorul francizei , George Lucas este hotarat sa stoarca tot ce se poate din legendara serie cinematografica pe care a conceput-o in anii ’70, asa ca pregateste un serial tv inspirat de celebrele sale sf-uri, scrie FemaleFirst.

Lucas isi anuntase planurile de a crea un spin-off pentru micul ecran al celebrului Star Wars inca din 2005. In 2007, regizorul a ca lucra impreuna cu echipa sa la scenariile primelor episoade ale proiectului, insa din cauza perioadei indelungate de lucru, nimeni nu mai credea ca serialul va intra vreodata in etapa de productie.

Actrita Rose Byrne, care a jucat in filmul Star Wars Episode II Attack of the Clones (2002) in rolul Dorme, a dezvaluit ca producatorii organizeaza auditii pentru actorii din distributie.

George Lucas va scrie scenariile si va filma un intreg sezon al serialului Star Wars inainte de a-l trimite retelelor de distributie tv. Primul sezon al serialului este programat sa fie difuzat pana in 2011 si se va intinde pe parcursul unui an.

Urmareste trailerul filmului Star Wars Episode III: The Revange of the Sith.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea