Showbiz

George Clooney are probleme cu ER

George Clooney a infirmat zvonurile aparute in media in ultimele zile potrivit carora isi va relua rolul doctorului Doug Ross in cel de-al 15lea sezon al celebrului serial ER.

Actorul a declarat pentru un site canadian ca a auzit zvonurile, insa nimic din ce s-a scris pe aceasta tema nu este adevarat. “Nici macar nu am vorbit despre asa ceva. Nimeni nu m-a intrebat nimic. Nu inteleg de unde a aparut povestea asta. Intr-o zi era peste tot!”

George Clooney nu doreste sa apara in serialul care l-a facut celebru, dar este recunoscator show-ului de televiziune fara de care nu ar fi avut cariera de care se bucura astazi. Clooney a adaugat: “Aveam 33 de ani cand ER a devenit un success, asa ca imi dau seama cum stau lucrurile. Nu cred ca ar fi trebuit sa ajung faimos. Sunt constient de faptul ca am avut un noroc incredibil.”

Actorul a fost nominalizat anul acesta la premiile Oscar la categoria cel mai bun actor intr-un rol principal pentru performanta sa din filmul Micheal Clayton, iar in urma cu doi a fost distins cu o statueta pentru rol secundar pentru filmul Syriana.

In curand il veti putea vedea din nou pe ecrane in comedia romantic Leatherheads, iar in toamna va aparea in cea mai recenta pelicula a fratilor Coen, Burn After Reading , alaturi de Brad Pitt.

Trailer Leatherheads


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea