Showbiz

#alte-genuri #florin chilian #anulare #turneu national #concerte

Florin Chilian si-a anulat turneul din motive de sanatate

Florin Chilian si-a anulat din motive de sanatate restul concertelor din turneul sau national. Astfel, nu se vor mai tine concertele de la Targu Mures (23 iunie), Cluj-Napoca ( 25 iunie ) si Bucuresti.
 
Potrivit unui comunicat de presa remis de PR-ul artistului concertele vor fi reluate in luna octombrie. Turneul lui Chiliandebutase pe data de 8 iunie la Arad. Pentru aceste concerte Florin Chilian a ales o locatie inedita, cinematografele.
 
Florin Chilian a debutat pe marile scene abia la vasta de 30 de ani, dar a facut furori cu primul sau album, intitulat "Iubi-interfata la realitate", pe care l-a lansat in anul 2001. Chilian a devenit unul dintre cei mai apreciati cantautori romani, fiind un muzician complet, care „amesteca” magistral folk-ul, jazz-ul si rock-ul.
 
La 2009 Chilian a primit Discul de Platina pentru albumul "10 porunci (Raport despre starea natiunii)".  Discul a fost vandut in peste 20.000 de exemplare.
 
Urmareste videoclipul piesei "Zece" 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea