Showbiz

#epilare #gol #water ski #enrique iglesias

Enrique Iglesias: "Trebuie sa ma epilez complet inainte sa fac water ski gol"

Enrique Iglesias este un om de cuvant. Cantaretul a promis ca va face water ski gol daca Spania va castiga campionatul mondial de fotbal si acum afirma ca se va tine de cuvant, scrie People.com.

Cand a promis ca va face water ski gol pusca dupa ce Spania va castiga Mondialul, putina lume l-a crezut pe Enrique, insa vedeta latino ne asigura ca se va tine de cuvant. Tot ce ii lipseste este o epilare completa a zonei care va fi expusa.

"Trebuie sa ma epilez complet inainte s-o fac. Astept sa am o zi libera . Un pariu ramane pariu", a spus Enrique pentru People.

"Obisnuiam sa fac asta in liceu. Ce e asa de complicat?", a adaugat cantaretul.

Circula deja zvonuri ca politia il va aresta pe Iglesias, daca starul isi va pune in aplicare planul. Dar Enrique nu se lasa intimidat si spune ca o va face noaptea in golful Biscayne. "Nu am fost arestat nici in liceu pentru asta. Chiar poti sa fii arestat daca faci water ski gol?", s-a intrebat cantaretul.

Acesta este totusi un pic ingrijorat, dar nu din cauza politiei, ci a rechinilor. "Apa e tocmai buna pentru la Miami. Singurul lucru care ma ingrijoreaza noaptea sunt rechinii", a mai spus starul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea