Showbiz

#elton john #duet #lady gaga #noul film bond

Elton John vrea un duet cu Lady GaGa pentru noul film Bond

Sir Elton John este “foarte incantat” ca Lady GaGa este unul din artistii pe care producatorii seriei James Bond ii au in vizor pentru a inregistra coloana sonora a urmatorului film al francizei, scrie gigwise.com.

Saptamana trecuta, au aparut zvonuri care o legau pe Lady GaGa de tema muzicala a noului film din seria Bond, desi, deocamdata, nu exista un comunicat oficial in acest sens. Neoficial, GaGa este favorita pentru a compune coloana sonora a lui Bond 23 .

Sir Elton John, care a cantat in duet cu Lady GaGa la premiile Grammy din februarie, s-a declarat foarte fericit pentru oferta primita de cantareata si spera sa inregistreze un duet cu ea pentru urmatorul film Bond. “Sunt foarte incantat ca Lady GaGa este una dintre favorite. Este fantastica. Ar fi minunat sa mai facem un duet”, a spus Elton John pentru People.

Printre alte vedete din lumea muzicii care s-ar putea regasi pe coloana sonora a noului film cu agentul 007, se numara Amy Winehouse si Michael Buble .

Coloana sonora a precedentului film al seriei, Quantum of Solace, a fost scrisa si interpretata de Jack White (White Stripes) impreuna cu Alicia Keys, insa colaborarea celor doi a fost catalogata de fani si critici deopotriva drept cea mai proasta tema muzicala a seriei Bond.

Productia la Bond 23 va incepe anul acesta, iar lansarea peliculei ar putea avea loc in 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea