Showbiz

#golf #jogging #sport #sanatate #drew barrymore #dieta

Drew Barrymore - impotriva dietelor

Drew Barrymore refuza sa tina diete drastice doar de dragul de a fi slaba. Actrita, celebra pentru formele sale voluptoase, crede ca o si exercitiile fizice sunt esentiale pentru un corp ideal.

"Secretul meu este ca mananc tot ce imi doresc insa in portii mici. Nu trebuie sa ne infometam pentru a face pe plac societatii. Imi place sa fac si mult sport. Imi da o stare de bine ", a declarat vedeta.

. Drew a fost, pentru o perioada de timp, vegetariana convinsa. Actrita este si o adepta a miscarii, sporturile practicate de ea fiind jogging si golf.

Chiar daca actrita este adepta unui sanatos, numeroase vedete de la Hollywood duc la extrem dorinta de a fi cat mai slabe si recurg la regimuri alimentare extreme.

Actritele Liz Hurley si Sarah Michelle Gellar sunt adeptele dietei pe baza de supa de varza. Nici Beyonce nu este straina de dietele drastice. Inainte de a aparea in filmul Dreamgirls, vedeta a urmat o dieta pe baza de sirop de artar si a slabit 10 kilograme in doar doua saptamani.

Urmareste trailerul filmului He's Just Not That Into You:

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea