Showbiz

#depeche mode #electro #alte-genuri

Depeche Mode la Bucuresti: au mai ramas doar 300 de bilete in fata scenei!

 
Romanii se inghesuie sa-i vada pe Depeche Mode cat mai de aproape. La mai putin de trei saptamani de la punerea in vanzare a biletelor pentru concertul Depeche Mode la Bucuresti, zona din fata scenei, Gazon A, este aproape sold out.

Organizatorii anunta ca in acest moment au mai ramas mai putin de 300 de bilete in acest sector, acestea putand fi comandate pe parcursul zilelor urmatoare de pe site-ul www.myticket.ro, la pretul de 190 lei.

Trupa britanica Depeche Mode urmeaza sa concerteze in Parcul Izvor din Capitala, in cadrul turneului mondial „ Tour of the Universe 2009”.

Turneul din 2009 marcheaza aparitia celui de-al doisprezecelea album de studio si cel de-al 28-lea an din cariera Depeche Mode. De asemenea, "Tour of the Universe” va fi si primul turneu al trupei ce va include doar concerte de anvergura, pe stadioane, in 28 de orase, din. Dave Gahan , Martin Gore si andy fletcher se afla in prezent in studio, in New York, unde lucreaza la noul material ce urmeaza a fi lansat in luna aprilie a anului urmator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea