Showbiz

#lesbiana #denise richards #relatie lesbiana

Denise Richards a avut o relatie lesbiana

Actrita americana Denise Richards (40 de ani) a marturisit ca in trecut a avut o relatie lesbiana cu o "frumoasa" actrita de la Hollywood.

Richards, care are doi copii cu Charlie Sheen si a adoptat de curand o fetita, a fost intervievata in cadrul unei emisiuni radio gazduita de Howard Stern, in care a povestit ca s-a culcat cu o femeie.

Fosta fata Bond, protagonista unei scene fierbinti cu actrita Neve Campebell in pelicula "Wild Things", sustine ca iubita sa lesbiana a fost un star cunoscut in intreaga lume, fara sa divulge care este numele ei.

"Am cunoscut-o prin prieteni si am lucrat cu ea... Era doar curioasa. Amandoua eram curioase. Era o fetiscana frumoasa. Ar trebui sa stiti cine este", a declarat Denise Richards, citata de contactmusic.com.

Richards a fost casatorita patru ani cu actorul Charlie Sheen si are la activ o relatie cu un alt rocker, Richie Sambora, chitaristul de la Bon Jovi. De asemenea, ea a fost pret de cateva luni iubita lui Nikki Sixx , basistul trupei Motley Crue .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea