Showbiz

#demi moore #operatii estetice #chirurgie plastica

Demi Moore neaga operatiile estetice

neaga ca ar avea vreo operatie estetica , informeaza aceshowbiz.com.

Contrar parerii generale, actrita Demi Moore neaga cu vehementa ca aspectul tanar afisat in ultimii ani ar fi rodul zecilor de operatii estetice . "Este total neadevarat. Nu mi-am facut niciodata vreo operatie estetica", insista sa ne convinga actrita intr-un interviu acordat revistei Marie Claire.

"Nu ii judec pe cei care apeleaza la astfel de operatii. Este cea mai buna solutie pentru ei si nu vad care ar fi problema. Insa nu sunt de acord cu aceste operatii doar pentru a incetini procesul de imbatranire. Operatiile estetice reprezinta modul ideal de a-ti invinge nevrozele, insa bisturiul nu te va face mai fericit", a declarat Demi Moore.

Actrita nu exclude insa ca pe viitor sa apeleze la serviciile clinicilor de chirurgie estetica .

"Ziua in care voi incepe sa plang atunci cand ma voi privi in oglinda, va fi si ziua cand voi incepe sa ma gandesc si la aceasta solutie. Pentru moment ma multumesc sa fiu o femeie frumoasa pentru varsta mea, decat sa incerc cu disperare sa arat de 30 de ani", a mai continuat Demi Moore.

Aspectul tineresc al actritei a devenit subiect de barfa in cetatea filmului si multi au ajuns la concluzia ca vedeta a apelat la operatiile plastice pentru un chip fara riduri.

Actrita, care va implini 47 de ani in noiembrie, este casatorita cu mai tanarul Asthon Kutcher din septembrie 2005.

Urmareste trailerul filmului Flawless, cu Demi Moore:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea