Showbiz

#jesse james #sa divorteze #se teme #sandra bullock

De ce se teme Sandra Bullock sa divorteze de Jesse James

Sandra Bullock nu este inca pregatita sa semneze actele de divort pentru ca se teme ca gestul sau sa nu-l enerveze pe Jesse James , iar acesta sa dezvaluie, drept razbunare , detalii din viata privata a actritei, scrie RadarOnline.

A trecut aproape o luna de cand Sandra Bullock s-a mutat din casa sotului sau, dupa ce infidelitatile lui James au ajuns pe prima pagina a ziarelor. In tot acest timp actrita nu a fost vazuta in public (si-a parasit locuinta din Hollywood Hills doar de 2 ori pentru a vizita niste prieteni de familie), iar sotul infidel s-a internat intr-o clinica specializata in tratarea dependentei de sex de bunavoie, sperand ca astfel Sandra sa-l ierte.

Intre timp, au aparut noi detalii legate de scandal: Jesse James i-a marturisit Sandrei ca in timpul mariajului a inselat-o cu sapte femei si a parasit clinica in care se internase, dupa ce actrita nu i-a raspuns la telefon. Apoi, s-a reinternat, consiliat probabil de avocati ca gestul sau nu ar da bine la imaginea sifonata pe care deja o are.

Pe de alta parte, Sandra Bullock este gata sa semneze actele de divort, dar se teme de reactia violenta pe care ar putea-o avea James. Mai mult, actrita, cunoscuta pentru faptul ca si-a tinut departe de public viata personala, se teme ca viitorul fost sot sa nu dezvaluie presei detalii picante din viata sa privata.

“Motivul principal pentru care Sandra nu a semnat inca actele de divort este ca nu vrea ca James s-o atace in public drept razbunare si sa-i dezvaluie secretele”, a spus o sursa pentru RadarOnline.com.

“Sandra este cunoscuta pentru faptul ca si-a tinut viata personala departe de presa. Ultimul lucru pe care isi doreste sa-l faca este ca Jesse s-o barfeasca in presa si sa dea detalii despre casatoria lor. Este constienta ca daca semneaza divortul, Jesse va incerca sa-i ruineze reputatia. Este foarte imprevizibil si Sandra nu vrea sa-l enerveze”, a mentionat sursa citata.

“In ultimele saptamani, Sandra a vorbit cu Jesse la telefon, iar acesta a tot implorat-o sa nu divorteze. Se infuria de cate ori Sandra ii pomenea de divort. Asta o ingrijoreaza si de aceea nu a semnat inca actele de divort”, a mai spus sursa.

Si cum masina de zvonuri a Hollywoodului lucreaza mereu, se pare ca Jesse James ar tine, intr-un loc deloc protejat, mai multe casete cu inregistrarile partidelor sale de sex. Unii speculeaza ca printre ele s-ar afla si inregistrari cu Sandra in momente intime, dar pana acum nicio publicatie nu a mers atat de departe incat sa sutina ca aceste lucruri ar fi mai mult decat niste zvonuri.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea