Showbiz

#depeche mode #concert #muzica #electro

David Gahan (Depeche Mode) in Peru: "Multumim, Chile!"

Dave Gahan , frontman-ul trupei Depeche Mode, a comis-o in cadrul unui concert sustinut in Peru . Acesta s-a adresat multimii peruane aflate la spectacol cu: „Multumim foarte mult, Chile”, informeaza editia electronica a revistei New Musical Express .

Aflata in Peru pentru un concert sustinut in capitala Lima, trupa Depeche Mode si-a incheiat prestatia intr-un mod cat se poate de rusinos. David Gahan a spus la finalul concertului: „Multumim foarte mult, Chile”.

Cei peste 30.000 de fani veniti la concert au inceput sa tipe de indignare, mai ales ca se stie ca intre Peru si Chile se da un razboi tacit de foarte mult timp. Cele doua state vecine sud-americane sunt inamici istorici inca din timpul razboiului din 1879-1884.

Dave Gahan nu este, insa, singurul ce nu reuseste sa localizeze tara sud-americana pe harta. In 2003, intr-un concert sustinut in Peru, Alanis Morissette a strigat publicului prezent: „Multumesc, Brazilia!”.

Depeche Mode - Wrong

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea