Showbiz

#casatorie #david duchovny #tea leoni

David Duchovny si Tea Leoni se casatoresc din nou

David Duchovny renunta la dependenta de sex pentru a fi alaturi de sotia sa, Tea Leoni , de care anuntase ca se desparte in toamna anului trecut.

Conform femalefirst.co.uk, luna trecuta, David Duchovny a cerut-o din nou in casatorie pe Tea Leoni al carui partener este de 11 ani.

"Sunt pregatiti pentru un nou inceput. A cazut in genunchi, a cerut-o pe Tea din nou de sotie si i-a spus: «De data asta o sa reusim", a declarat, pentru femalefirst.co.uk, o sursa apropiata cuplului.

In timpul vacantei pe care au petrecut-o impreuna in insula Mustique din Caraibe, cei doi actori au realizat ca au depasit conflictele din trecut si si-au tatuat doua verighete identice pe degetele inelare.

"Au trecut prin multe, dar cumva au reusit mereu sa-si pastreze stralucirea. David realizeaza cat de aproape a fost de a pierde totul si vrea sa aiba aproape familia si pe cei mai apropiati prieteni ca martori la cea de-a doua sansa a sa la fericire", a mai declarat persoana apropiata cuplului.

David Duchovny a devanit celebru datorita serialului Dosarele X, in timp ce Tea Leoni este cunoscuta pentru rolul din Baieti Rai. Cei doi actori au impreuna doi copii in varsta de 9, respectiv 6 ani.

Urmareste trailerul filmului Dosarele X:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea