Showbiz

#electro #pop #reprogramare #concert #depeche mode #bucuresti #iulie #septembrie #2009

Concertul Depeche Mode ar putea fi reprogramat in iulie sau septembrie

Fanii trupei Depeche Mode dezamagiti de anularea concertului din Parcul Izvor ar putea avea totusi sansa de a-si vedea trupa favorita in acest an la Bucuresti.

Ca urmare a zvonurilor aparute recent in media despre data reprogramarii concertului de la Bucuresti,Laura Coroianu, Director Executiv Emagic, firma organizatoarea a concertului a declarat:„De obicei evitam sa comentam zvonuri, dar de data aceasta o vom face, pentru ca nu dorim ca fanii Depeche Mode sa fie indusi in eroare in vreun fel. Suntem in discutii cu reprezentantii trupei inca din momenul in care amanarea concertului din 16 mai a fost anuntata oficial. Intr-adevar, avem in vedere doua perioade - iulie sau septembrie 2009, si suntem in negocieri avansate cu agentul turneului, insa luarea deciziei finale implica mai multi factori de care trebuie tinut cont – programul trupei, disponibilitatea locatiei, etc. Speram ca pana la sfarsitul acestei saptamani sa avem vesti bune privind starea e sanatate a lui Dave, precum si mai multe detalii privind noua data a concertului”.

Dave Gahan, vocalul trupei, a fost spitalizat de urgenta la Atena, marti, 12 mai din cauza unei gastroenterite. Astfel cei de la Depeche Mode fost nevoiti sa-si amane sase concerte programate in cadrul turneului international Tour of The Universe , inclusiv pe cel la Bucuresti.
 
Celor care si-au cumparat bilete pentru show-ul din 16 mai le este recomandat sa le pastreze, acestea pastrandu-si valabilitatea si pentru noua data a concertului, odata ce aceasta va fi confirmata oficial. In cazul in care exista persoane care si-au cumparat bilet, dar din diferite motive nu pot sau nu doresc sa participe la eveniment la noua data, acestea isi pot recupera banii de la punctul de vanzare de la care s-a achizitionat biletul, incepand de miercuri, 20 mai.
 
Va fi rambursata doar suma reprezentand pretul biletului pe care cumparatorul il poate prezenta ca fiind intact si valid, intr-un interval de 12 saptamani de la aceasta data. De asemenea, cei care doresc au posibilitatea de a preschimba biletele Depeche Mode cu bilete la festivalulB’Estfest.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea