Showbiz

#christoph waltz #actor #hollywood #film

Christoph Waltz ii ia locul lui Nicolas Cage in The Green Hornet

Christoph Waltz , starul din " Inglourious Basterds ", ii va lua locul lui Nicolas Cage in rolul raufacatorului din filmul The Green Hornet, anunta femalefirst.co.uk.

Se pare ca actorul austriac a impresionat prin prestatia sa din recentul film de actiune al lui Quentin Tarantino. Portretizarea ofiterului nazist Hans Landa i-a adus lui Christoph ovatii si aclamatii din partea publicului, cat si a criticilor de film.

Astfel, acestuia i s-a propus sa-i ia locul lui Nicolas Cage in noul film semnat Michel Gondry, the green hornet. Waltz a primit rolul „baiatului rau” Chudnofsky in noua productie.

The Green Hornet, cu Seth Rogen in rolul principal, a suferit schimbari atat in distributie cat si in ceea ce priveste regia. Pe langa faptul ca Nicolas Cage a fost inlocuit cu Christoph Waltz, regizorul Stephen Chow a abandonat proiectul, locul sau fiind luat de Michel Gondry . The Green Hornet este programat sa apara pe marile ecrane in decembrie anul viitor.

Anul acesta, la festivalul de film de la Cannes , Christoph Waltz a fost distins cu premiul de interpretare pentru prestatia sa din Inglourious Basterds ca "Vanatorul de evrei".

Urmareste trailer-ul filmului Inglourious Basterds:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea