INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Showbiz

Cerbul de Aur se va desfasura si la Bucuresti

Festivalul Cerbul de Aur se va desfasura anul viitor in doua editii. Prima va avea loc la Bucuresti, in luna martie, iar cea de-a doua la Brasov, in august 2008. editie aniversara Cerbul de Aur de la Bucuresti va consta intr-un spectacol special care va reuni toti castigatorii editiilor precedente ale competitiei muzicale, ce aniverseaza anul viitor 40 de ani de la infiintare. Anul 2008 va fi primul an in festivalul isi va muta resedinta si se va tine si la Bucuresti. La Brasov, in august, va fi organizat Cerbul de Aur 2008 – editia a doua – in formatul deja consacrat, cu doua componente: concursul international si recitalurile invitatilor. Cea mai recenta editie a festivalului a avut loc in septembrie 2005. In 2006, TVR a anuntat ca festivalul isi va schimba locul de desfasurare pentru "reinventarea brandului", pentru ca mai apoi sa anuleze complet evenimentul din lipsa de bani. A existat si un scandal pe aceasta tema, intre primaria judetului Brasov si TVR, sponsorii principali ai evenimentului. In 2006 festivalul nu s-a tinut pentru ca TVR- ul a derulat mai multe proiecte de anvergura gen Eurovision Junior si TVR 50, iar in 2007 nu s-a tinut din lipsa de fonduri. Staruri de prima mana la Cerbul de Aur Cerbul de Aur a adus de-a lungul timpului, pe scena sa, in calitate de concurenti sau de staruri internationale invitate, artisti precum Julio Iglesias, Christina Aguilera , Ricky Martin, Joe Cocker, Toto Cutugno, Scorpions, Pink, Patricia Kaas , Kenny Rogers , Boy George, Ray Charles, Kylie Minogue , Diana Ross, Vaya con Dios, Pink , Sheryl Crow si multi altii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea