Showbiz

#11 aprilie 2009 #sala palatului #bucuresti #concert #album #inregistrari #c.c. catch #dance #alte-genuri #pop

C.C. Catch inregistreaza un nou album

bucuresti in luna aprilie, a inceput deja inregistrarile la un nou disc, acesta urmand sa fie lansat in viitorul apropiat.

In aceasta perioada, agenda lui C.C. este extrem de incarcata, ea sustinand numeroase concerte in Europa si in special in Rusia.

C.C. Catch urmeaza sa concerteze la Sala Palatului pe 11 aprilie 2009 . Evenimentul, organizat de Bestevent si Project Events va fi deschis de Mihai Traistariu, artistul roman cu cele mai multe performante internationale.

Biletele pentru concert se pot procura de la Magazinul Diverta sau de pe www.ticketpoint.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.  

C.C. Catch, pe numele sau adevarat Caroline Catharina Muller si-a inceput cariera muzicala in cvartetul de fete Optimal, cu care a lansat 2 piese. Succesul l-a cunoscut alaturi de Dieter Bohlen, cu care a colaborat timp de 4 ani, lansand 4 albume si 12 single-uri.

De-a lungul timpului C.C. Catch a lansat 5 albume (“Catch the Catch” – 1985, “Welcome to the Heartbreak Hotel” – 1986, “Like a Hurricane” – 1987, “Big Fun” – 1988, “Hear What I Say” – 1989) si 11 Best Of-uri vandute in milioane de exemplare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea